Categorieƫn
Steigerhouten Meubelen
Banken
sub
Banken

Fraaie tuinbanken van steigerhout

Met steigerhout is bijna alles mogelijk! Ook voor in de tuin is steigerhout namelijk prima geschikt. Heerlijk relaxen op een steigerhouten loungebank, samen met de kids of met vrienden lekker buiten eten of gewoon zelf in het zonnetje van uw tuin genieten. Het kan allemaal met onze tuinbanken van steigerhout.

Maatwerk is geen uitzondering

Tuinenspeelmeubelen maakt diverse steigerhouten tuinbanken van hoogwaardige kwaliteit. Standaard hebben wij drie typen tuinbanken in ons assortiment. U kunt kiezen voor een fraaie steigerhouten tuinbank met rugleuning, een tuinbank van steigerhout zonder leuning of een steigerhouten loungebank model basis. Alle drie de banken zijn leverbaar in diverse afmetingen en afwerkingen. Keus genoeg dus zou u denken. Tuinenspeelmeubelen houdt het daar echter niet bij. U kunt bij ons ook altijd terecht voor een tuinbank op maat of een loungebank op maat. Geheel geproduceerd volgens uw wensen en ideeën en precies passend in uw tuin. Bestel nu zelf een tuinbank van steigerhout en geniet snel van een unieke bank die alleen u heeft!

Snel een steigerhouten tuin- of loungebank in huis

Uw tuinbank of loungebank op maat bestelt u eenvoudig door het invullen van ons contactformulier. Dit formulier kunt u ook gebruiken voor vragen, maar u kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer 024 – 6422804 of 06-41388392. Wij leveren alle tuinbanken van steigerhout tegen scherpe prijzen en binnen 10 tot 20 werkdagen! Winkelwagen
Aanbieding
Bestsellers
1.  Deuren
2.  Steigerhouten Wijnrek
3.  Steigerhouten Honde..
4.  Steigerhouten Tv-Me..
5.  Tuinhek
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webshop