Categorieƫn
Terrasoverkappingen
Terrasoverkappingen

Houten overkapping voor tuin of terras

Geniet u ook altijd zo van u tuin? Maak het geheel dan nu compleet met een houten overkapping van Tuinenspeelmeubelen. Nooit meer last van regen en lekker beschermd tegen de zon. Een overkapping van hout leent zich er prima voor om in te loungen of te relaxen, te werken of te barbecueën. Bovendien maakt Tuinenspeelmeubelen alle overkappingen desgewenst op maat. 

Sfeervolle overkapping

Overkappingen zijn leverbaar in alle soorten en maten, maar welke past nu precies bij u? Een houten overkapping zorgt voor sfeer en heeft een natuurlijk karakter. Het doet dus geen afbreuk aan alle natuur in uw tuin. Door het gebruik van hout zijn er veel mogelijkheden en kan de overkapping geheel naar uw wens worden gebouwd. Tuinenspeelmeubelen maakt elke houten overkapping voor uw terras of tuin op maat. We komen alles ter plaatse inmeten en zorgen voor een perfect passende, sfeervolle houten overkapping!

Ook een offerte op maat

Een overkapping van hout van Tuinenspeelmeubelen kan geplaatst worden met een polycarbonaat dak of met een pannendak. Afhankelijk van deze keuze en van uw wensen presenteren wij u een scherpe offerte. Inmeten doen wij tegen meerprijs maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Tuinenspeelmeubelen is deskundig en levert te allen tijde vakwerk, ook leveren wij bouwpakketten. Wij bieden u een houten overkapping waar u nog lang van zult genieten! Neem contact op via 024 – 6422804 of 06-41388392.


 


Geen producten aanwezig

 


Winkelwagen
Aanbieding
Bestsellers
1.  Deuren
2.  Steigerhouten Wijnrek
3.  Steigerhouten Honde..
4.  Steigerhouten Tv-Me..
5.  Tuinhek
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webshop