Categorieƫn
Steigerhouten Meubelen
Plantenbakken en Kweekbakken
sub
Plantenbakken en Kweekbakken
Plantenbakken-en-Kweekbakken

Steigerhouten plantenbakken en kweekbakken

Mooie steigerhouten plantenbakken bestelt u bij ons. Wij leveren plantenbakken van een hoge kwaliteit steigerhout in verschillende maten. De plantenbakken zijn zowel in rechthoekige, als in vierkante vorm verkrijgbaar en kennen de volgende prijzen en afmetingen:
Rechthoek Vierkant
60 cm L x 20 cm D x 40 cm H € 59,- 40 cm L x 40 cm D x 40 cm H € 59,-
80 cm L x 20 cm D x 40 cm H € 69,- 60 cm L x 60 cm D x 60 cm H € 89,-
80 cm L x 40 cm D x 40 cm H € 89,- 100 cm L x 100 cm D x 60 cm H € 129,-


Vele mogelijkheden

Bij Tuinenspeelmeubelen leveren we plantenbakken met verticale steigerhouten planken. Wilt u de planken horizontaal bevestigd hebben, dan zijn alle prijzen € 10,- lager. Bestelt u bovendien in een keer veel plantenbakken van steigerhout, dan bieden wij u een zogenaamde ‘grote aantallen korting’. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Alle plantenbakken kunnen geleverd worden in gebruikt en in nieuw steigerhout en kunnen ook als bloembak fungeren. De steigerhouten plantenbakken zijn leverbaar met worteldoek en kennen in dat geval een meerprijs van € 35,-. Naar wens kunnen we de plantenbakken voor u beitsen in bijvoorbeeld Grey, White, Black en Antraciet Wash, maar ook in grenen, bruine beits, teak, ebben, Wolmangroen of blanke lak.   
Op maat
Uiteraard kunnen wij de steigerhouten planten- en bloembakken ook op maat maken. Geheel naar uw wens. Denk er ook eens aan om een leuke plantenbak te koop te doen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 Winkelwagen
Aanbieding
Bestsellers
1.  Deuren
2.  Steigerhouten Wijnrek
3.  Steigerhouten Honde..
4.  Steigerhouten Tv-Me..
5.  Tuinhek
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webshop