Categorieƫn
Honden- en kattenmanden
Honden--en-kattenmanden

Hondenmand van steigerhout

Uw trouwe viervoeter is speciaal en dat wilt u laten zien! Met een hondenmand van steigerhout die we op maat maken, kan uw hond heerlijk ontspannen. Naast houten hondenmanden kunt u bij ons ook terecht voor houten kattenmanden op maat.

Ons aanbod

Alle maten hondenmanden van steigerhout kunnen we snel en voordelig leveren en worden geproduceerd in onze eigen werkplaats. Er is zowel een basis, als een luxe versie. Hondenmanden in onderstaande afmetingen worden op bestelling gemaakt:
  • 60 cm x 40 cm
  • 80 cm x 60 cm 
  • 100 cm x 70 cm
  • 120 cm x 78 cm
De maten betreffen de buitenmaten van onze steigerhouten hondenmanden. Voor de exacte binnenmaat dient u er 3 cm aan alle zijden af te halen. Een houten hondenmand van 60 cm x 40 cm heeft dus een binnenmaat van 54 cm x 34 cm. De manden worden geleverd zonder kussen en met een hardboard bodem. Voor een bodem van steigerplaten rekenen wij € 20,- meer.

Uitgebreide mogelijkheden

Het is mogelijk om de omlijsting van de houten hondenmand te laten beitsen. U kunt kiezen uit tien verschillende kleuren. Naar wens kunnen we de naam van uw hond op de steigerhouten hondenmand plaatsen voor € 2,50 per letter. Wenst u een andere maat hondenmand dan bovenstaande, neem dan contact met ons op of bel naar telefoonnummer 024 – 6422804 of 06-41388392. Wij maken alle meubelen in onze eigen werkplaats en kunnen de steigerhouten hondenmand maken in iedere maat, ook voor bijvoorbeeld een bestaand kussen.Winkelwagen
Aanbieding
Bestsellers
1.  Deuren
2.  Steigerhouten Wijnrek
3.  Steigerhouten Honde..
4.  Steigerhouten Tv-Me..
5.  Tuinhek
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webshop