Categorieën
Kinderkamer steigerhout

Kinderkamer van steigerhout

Een schitterende kinderkamer waar uw kleine meid of stoere bink zich helemaal thuis voelt? Bij Tuinenspeelmeubelen maken we het mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor een diversiteit aan meubels, allemaal gemaakt van nieuw of gebruikt steigerhout. De kinderkamer kan op deze manier helemaal aan de wensen van uw kind worden aangepast.

Op maat gemaakt

Stel uw zoon wil een hoogslaper van steigerhout en een kinderkamer met een stoere look. Bij Tuinenspeelmeubelen kunnen we het bed en diverse accessoires voor u op maat maken. Wandplanken, een kast of een stoel van steigerhout. U geeft de maten door en wij maken het voor u. Heeft u echter een prinsesje thuis zitten die liever een bedbank van steigerhout heeft? Ook dat maken we snel en voordelig voor u. Inclusief een mooi bureau, een kast naar wens en een leuk nachtkastje. Een complete kinderkamer van steigerhout is bij ons geen probleem.

Voordelig een nieuwe kinderkamer

Wilt u een of meerdere meubels van steigerhout voor de kinderkamer bestellen? In onze webshop vindt u diverse standaard modellen. Heeft u liever een op maat gemaakt item? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook kunt u bellen naar 024–6422804 of 06-41388392.Winkelwagen
Aanbieding
Bestsellers
1.  Deuren
2.  Steigerhouten Wijnrek
3.  Steigerhouten Honde..
4.  Steigerhouten Tv-Me..
5.  Tuinhek
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webshop