Categorie├źn
Steigerhouten Meubelen
Tafels
sub
Tafels

Steigerhouten tafels naar wens

Steigerhouten tafels zie je steeds meer in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd voor een tafel die zowel binnen, als buiten goed te plaatsen is. Steigerhouten tafels kunnen geleverd worden in diverse maten, vormen, hoogtes en kleuren en passen daarom overal.

Hoe wilt u het hebben?

Tafels van steigerhout hebben karakter. Tuinenspeelmeubelen is een vakkundige leverancier van de steigerhouten tafel in verschillende uitvoeringen, geheel op maat gemaakt. Wanneer u ons uw wensen doorgeeft, zorgen wij voor een zeer fraaie tafel. Een tafel van steigerhout waar u alleen of met uw vrienden en bekenden heerlijk kunt genieten!
In de webshop vindt u enkele voorbeelden van reeds gemaakte steigerhout tafels. Tafels die u heel eenvoudig direct online kunt bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hoge steigerhouten statafel, die ook goed dienst doet als bar- of hangtafel? Of van de fraaie en luxe steigerhouten tuintafels? U bestelt ze stuk voor stuk veilig en snel bij Tuinenspeelmeubelen. Wij hanteren voordelige prijzen en leveren door heel Nederland.

In eigen beheer

Tuinenspeelmeubelen beschikt over een eigen werkplaats waar wij de steigerhouten tafels geheel naar wens kunnen produceren. Voor vragen kunt u mailen naar info@tuinenspeelmeubelen.nl of bellen naar 024 – 6422804 of 06-41388392.

 Winkelwagen
Aanbieding
Bestsellers
1.  Deuren
2.  Steigerhouten Wijnrek
3.  Steigerhouten Honde..
4.  Steigerhouten Tv-Me..
5.  Tuinhek
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webshop