Categorie├źn

Download algemene voorwaarden

1.0 ALGEMEEN
1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende levering - en betalingscondities van toepassing.

1.2  De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via e-mail. Na de orderbevestiging ontvangt de koper per mail en/of post de factuur.
1.3 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing
1.4 Kleurafwijkingen kunnen niet uitgesloten worden.

2.0 PRIJS
2.1 Alle prijzen zijn vermeld in Euro's en zijn inclusief BTW en exclusief transport.
2.2 Tuin en Speelmeubelen.nl is niet verantwoordelijk voor tik - zet - en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door ons worden aangepast.

3.0 BETALING
3.1 Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld. U kunt betalen door vooruit te betalen. Tevens bestaat de mogelijkheid te betalen bij het afhalen van uw order. Bij besteling dient er dan wel een aanbetaling te zijn gedaan van ten minste 50 % van het totaalbedrag of een minimum van 50,-euro. Dit bedrag kan dan worden overgemaakt naar het op de factuur aangegeven rekeningnummer. Wanneer uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar uw artikelen binnen 8 tot 30 werkdagen na bestelling aan te bieden. Bij betalingskeuze "vooraf overmaken" dient het volledige bedrag na bevestiging te worden overgemaakt.
3.2 Na annuleren door koper wordt er 10% administratie kosten in rekening gebracht. Zodra de werkzaamheden zijn gestart is het niet meer mogelijk te annuleren.

4.0 VERZENDKOSTEN
4.1 De verzendkosten zijn afhankelijk van de afstand/gewicht en grootte waar het artikel bezorgd dient te worden, de kosten bestaan uit verzendkosten en administratiekosten - inclusief het verpakkingsmateriaal door heel Nederland, waddeneilanden uitgesloten (Waddeneilanden bezorgkosten op aanvraag). Koper wordt door de koerier ingelicht door het sturen van een sms-je wanneer hij komt bezorgen. Wanneer de koerier U niet thuis treft dan gaan de producten weer terug naar tuinenspeelmeubelen, en komt U nogmaals voor dubbele verzendkosten te staan.

5.0 ANNULEREN DOOR VERKOPER
De verkoper kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.

6.0 LEVERING
6.1 Alle artikelen worden binnen uiterlijk 10-50 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden indien voorradig.
6.2Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de aanvraag te annuleren.
6,3 De door ons geleverde producten blijven ons eigendom tot het moment van volledige betaling van de factuur.
Bij volledige betaling van het factuur bedrag gaat de eigendom van de geleverde zaken van rechtswege op de koper over.
6,4 Indien de deuren niet door ons bedrijf worden afgehangen eisen wij een ervaren montage bedrijf die de werkzaamheden op kosten van de koper uitvoerd. Wanneer u hier niet aan voldoet vervalt de garantie.
6,5 Het hout wat wij gebruiken (steigerhout/vurenhout) heeft een dikte van 2,8cm C-kwaliteit, en voor de deuren 2 x 1,9 cm.
6.6 De deuren dienen tenminste 2 weken in een niet verwarmde ruimte te acclimatiseren alvorens geplaatst te worden. In deze onverwarmde ruimte dienen de deuren vlak opgeslagen te worden.

7.0 ANNULEREN DOOR KOPER
De koper is zelf verantwoordelijk voor het retourneren. Tuin en Speelmeubelen gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt, in de originele verpakking. Franco en rembourszendingen worden door ons nimmer geaccepteerd. De koper heeft wettelijk gezien 24 uur de tijd een product retour te sturen. Dit betreft een bedenktermijn.

8.0 AANSPRAKELIJKHEID
8.1Tuin en Speelmeubelen.nl is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of aan gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.
8.2 Tuin en Speelmeubelen.nl doet uiteraard zijn uiterste best om u van goed hout te voorzien (hout C-Kwaliteit), echter kunnen wij nooit garanderen dat het hout waarvan wij onze producten maken nooit zal werken door bijvoorbeeld te krimpen danwel  krom te trekken, ook noesten en hars behoort tot de mogelijkheden. Derhalve kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gehouden.
8.3 Mocht er onverhoopt toch een reparatie nodig zijn, dan zal tuinenspeelmeubelen dit repareren. de kosten van verzending 2x zijn voor de koper (heen en weer) .
8.4 Wanneer tuinenspeelmeubelen het beitsen/behandelen van de producten uitvoeren, dan is het mogelijk dat u de geleverde producten nog 1 maal moet beitsen/behandelen, zodat u een mooier eind resultaat krijgt. Dit moet zeker bij deuren omdat deze door het afhangen beschadigingen oplopen. Bij het afhangen van de deuren moet er altijd hier en daar geschuurd of gefreest worden daarom raden wij ook altijd aan om de deuren zelf te behandelen, in ieder geval zeker de laatste laag.
8.5 Alle schroef en noestgaten worden gestopt met stopverf. of vloeibaar hout.
8.6 Slotgaten kunnen bij opdracht na melding op de juiste hoogte geboord worden. Wanneer dit niet van toepassing is wordt het slotgat op de standaard hoogte aangebracht..
8.7 Omdat onze producten handgemaakt zijn kunnen de afmetingen kleine verschillen vertonen.
8.8 Wij kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor maatvoerings fouten. Het opdrachtformulier is ten alle tijden bindend u dient deze dan ook zelf te controleren.

9.0 PRIVACY
9.1Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door ons gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

10 COPYRIGHT
10.1Alle afbeeldingen op deze website zijn copyright van de desbetreffende eigenaren.

Winkelwagen
Aanbieding
Bestsellers
1.  Deur
2.  Steigerhouten Wijnrek
3.  Steigerhouten Honde..
4.  Tuinhek
5.  Steigerhouten Tv-Me..
Alle bedragen zijn inclusief BTW
Powered by CCV Shop webshop